Sammenskudsgilde

Sammenskudsgilde kræver et medlemskab som koster 10,- pr. måned.
(Betales et år forud med 120,- pr. år.)

Gæst

Du finder en middag som du ønsker at deltage i, på knappen Se sammenskudsgilder, udfylder dine kontakt-oplysninger, og vil kort inden middagen blive kontaktet af værten/værtinden, så I kan koordinere hvem der medbringer hvad, hvilke behov du har for at benytte ovn, kogeplader, etc., og hvad I gør med drikkevarer.

Ingen andre end værten/værtinden modtager dine kontaktoplysninger.

Efter middagen står det jer frit for om I vil udveksle kontaktoplysninger, og evt. aftale at mødes igen.

Hvis I er et par skal I tilmelde jer individuelt, men kan evt. skrive partnerens navn i kommentarfeltet.

Vært/Værtinde

Du opretter en middag på knappen Nyt sammenskudsgilde, med dato, tid, og alle dine kontaktoplysninger*. Vi anbefaler kl. 19.00.

Derefter kan andre tilmelde sig din middag. Når det ønskede antal har anmeldt sig kontakter du gæsterne og aftaler hvem som medbringer hvad, hvem som skal bruge ovn, kogeplader etc., og hvad I gør med drikkevarer.

Kun dit fornavn, postnummer og din by bliver delt sammen med dato og tidspunkt – ingen kontaktoplysninger.

Din middag bliver lagt på hjemmesiden senest 24 timer efter du har oprettet den.

Et sammenskudsgilde betyder at alle deltagere medbringer mad og drikkevarer til en fælles buffét.

Husk at du ikke skal lave et helt måltid til alle deltagere, men fx. otte gange en ottendedel måltid, hvis I er otte deltagere. Hvis du frygter ikke at kunne spise de andre deltageres medbragte mad, pga. allergi eller overbevisning er det dog en god idé at medbringe lidt ekstra til dig selv.

Disse middage er for voksne (min. 18 år), og det er ikke tilladt at medbringe børn, kæledyr m.v.

Efter en middag er det ikke tilladt at dele værts/værtindes eller de andre gæsters navne, kontaktoplysninger etc.

Visse allergier kan være decideret farlige, så hvis værten/værtinden oplyser at nogle er fx jordnøddeallergikere er det vigtigt at der ikke indgår jordnødder (peanuts) eller ingredienser der kan indeholde spor af jordnødder i din ret.

For den gode stemning er det en god idé at stikke fingeren i jorden inden der debateres politiske eller religiøse emner.

Det er også en god idé at du væbner dig med tålmodighed og tolerance overfor andres holdinger til mad – fx kosher, halal, vegetarisme etc – begge veje.

Hvis det ikke fremgår specifikt at middagen er vegetarisk eller vegansk er det tilladt at medbringe alle former for kød, men gør gerne opmærksom på hvilken slags kød der er tale om, da nogle gæster kan have særlige religiøse præferencer.

Da vejret nu er som det er, er det klogt at have en backup plan hvis I beslutter at spise udendørs.